Home
Nyheter
Linker
Bilregister
Losjetreff
Sponsorer
Sportsbilshoppen
Innmelding
Forum
Styret
Ukens Bilde
Leder
Kalender
Filarkiv
Webmaster

 

 

www.garage15.no

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Garage 15 driver med løsninger for oppbevaring av verktøy. Disse rød, smakfulle og utsøkte smykkeskrinene i frisk rødfarge er et must i enhver garasje. Losjebrødre får rabatt!

 

 

www.gasolin.no

Gasolin har gleden av å tilby losjemedlemmer 20% rabatt på olje fra Gulf. De gir også god pris på tenningskit fra Petronix. "Go out for a stifteløs tenning!!!"
 

 

www.jonsdekkogfelg.no

Jon's dekk og felg gir losjens medlemmer spesialtilbud på alle felger, dekk og tjenester. Alle losjens medlemmer vil få T-skjorte fra Jon's dekk og felg  ved kjøp. Det vil også bli servert kaffe mens Jon jobber .
 

 

www.bilxtra.no

BilXtra gir rabatt til losjens medlemmer. Ingen fast prosentsats er oppgitt, så her kommer snakketøyet godt med!
 

 

www.hansen-simonsen.no

Hos Hansen & Simonsen har Sportbillosjen fått gode avtaler med opp til 27 % rabatt. Det er opprettet en egen "kontant konto" som er registrert på Sportsbillosjen.
 

 

www.motorsportprodukter.no

Denne bedriften på Herre i Bamble er behjelpelige med bygging av bur m.m.

 

 

www.bs-teknikk.no

Asker & Bærum BS-Teknikk AS tilbyr medlemmer Sportsbillosjen 10% rabatt på sine tjenester innen avlakkering, sand- og glassblåsing, pulverlakkering etc.
 

 

www.eksosmester.no

Eksosmester på Nenset i Skien gir Sportsbillosjen 18% rabatt på sine eksostjenester.

 

 

www.hydroscand.no

Losjen har 40% rabatt på fittings, klemmer og slanger hos Hydroscand AS. Rabatt kan variere ved bestilling fra eksterne leverandørerer. HS har gode priser på olje og utfører også sveisearbeider.
 

 

www.autoart.no

AutoArt.no gir losjemedlemmer 30% på klistremerker. Husk å skrive at du er en losjebror når du bestiller i webshoppen deres.