Leder

 

 

 

 

Heng med inn i jubileumsåret 2009!

5 år er det nå gått siden Sportsbillosjen gjennoppsto fra dvale.

Etter at urlosjen sakte ebbet ut satte nye krefter i gang, en deilig vårdag i 2004, det som vi i dag kjenner som Sportsbillosjen.

Dette skal markeres med en rekke spektakulære events i løpet av året!

For oss losjebrødre (og losjesøster) er jo hver dag en fest. Bakgrunnen for det er jo klinkende klar; - man har jo en modifisert retrobil i garasjen!

Slikt gjør godt for kropp og sjel.

Det og med sikkerhet vite at man kan rulle ut sitt lille smykke av en selverklært sportsbil, for så uredd kjøre rundt uten fare for å møte en bil kliss lik den man selv har, gir en fin boost for inividualisten i oss.

Jeg liker å anse biler som har rullet ut fra fabrikk som ett nytt lerret; - blankt og klart for personifisering.

Deprimerende bilklubber med stive orginalikerbrilleglass finnes det hundrevis av. Losjer for alle slags ombyggde retrobilmerker, dog helst ikke av amerikansk opprinnelse, finnes det bare en av. Og vi vokser oss stadig større på en selektiv og sikker måte.

Nuvel, tilbake til jubileumsåret!

Vi har, som noen kanskje har fått med seg, satt 2009 som det store bilmatåret. Det skal grilles, kokes og spises på alle møtene i år.

Grunnet noe strenge regler for inntak av champagne og tilhørende bilkjøring, kommer mat inn som en naturlig nummer to i et fint selskap.

Følg med på kalenderen fremover - her vil det dukke opp gigantiske tilstellninger, halsbrekkende arrangert av et 5-hodet, noe forvirret losjestyre.

Et hardtarbeidende styre, som klapper seg selv på skuldrene, stolte av sitt arbeid og sine brødre (og søster) i norges mest eksklusive losje!

Så fyll opp tanken med litt blyholdig suppe, kutt en vinding til av fjæra og heng med en eller alle av årets happenings - dette blir stas for bil og eier!

Go out for a pointless drive!

 

Martini Gasolini

il presidente

Sportsbillosjen