Blei for første gang skuffet, virkelig skuffet, over Wikipedia nå altså.
Tenk å ikke vite/skrive at haggis er Scotland NASJONALRETT!
Slett, rett og slett.
At Haggis er godt,
kan være riktig - og veldig feil. Men har man vært i Scotland uten å ha prøvd, burde man absolutt ha gjort det!! Alle vil jo spørre om du har smakt når du kommer hjem likevel. Å svare nei, blir som å si at man har vært i Hamburg uten å ha vært på Reperbahn!!?!
(Bare for å nevne det; Det er ikke bare lever som er innmat de putter oppi vomma før de syr den igjen og koker'n!!?!
)
Ja, for hvem har ikke smakt sær norsk mat som Smalahove, lutefisk, lungemos, raspeballer, sur sild, konfekt sild, fiskeboller i hvit saus .....and I can go on and on and on....
Alt smaker egentlig godt, bare det ikke er masseprodusert, men blir tillaget riktig. Hjemmelaget er som regel best!!