Page 1 of 1

oslo motorshow

Posted: 24 Oct 2015 22:33
by Christian
noen losjere som skal eller har vært på oslo motorshow? vi kjører inn i morgen for å se litt. gleder meg til å se på wall of Death eller deaf :shock: bråker nok greit de Indian syklene med svært luftig eksos!

Re: oslo motorshow

Posted: 26 Oct 2015 11:58
by sirkus karlsen
ble det knipset noen fine bilder da tro?

Re: oslo motorshow

Posted: 26 Oct 2015 22:54
by Christian
hmm... ikke stort, men det var masse fint å se på. customtrailerutstilling er jo litt spesielt! til og med en cab trekkvogn der!
masse flinke mc-byggere var det der også. litt masse hd for meg men skikkelig høy standard der. har fått lyst på skikkelig gammel motorsykkel, spesielt etter å ha sett noen godt patinerte Indian sykler fra 20-30 tallet kjøre i WALL OF DEATH.
skal se om jeg husker å legge inn bilder når jeg er ved telefonen igjen.

dyr og dårlig pizza fant vi også, rettet opp det på veien hjem når vi svingte innom Tomi`s i skippergata for en digg islandsk burger :D

kanskje losjen burde ha stand der til neste år? greit å ha ett pressmiddel for å få kjøretøyene ferdig :D eller hva martin? ble jo noe sistelitenmekking på sykkelen :D

anbefaler at turen blir tatt til neste år!

Re: oslo motorshow

Posted: 28 Oct 2015 06:53
by vegar
Wall of death var et høydepunkt. Akkurat passe stil på gutta og syklene. Ellers var det litt mye amcars for min del, men et par av rod'ene var jo coole.